7 Ocak 2011 Cuma

Ben Artık Bakımsız Bir YGS Kölesiyim ..


Geçen yıl sınava sağlık problemlerinden dolayı girememiştim bide üstüne üstlük okulu yarıda bırakmak zorunda kalmıştım.Evet doğru duydunuz lise sonun 4.gününden terfi ettim okulsuz,işsiz,güçsüz gezen adayların arasına.Apandistim patlamıştı falan bir sürü tantan olmuştu birde bu yetmez gibi üzerine 3 kez ameliyat oldum yani falan filan önemimli değil artık bunlar .Ben şuanda iyiyim ya o bana yetiyor.

Ben okulu bıraktıktan sonra direk açık öğretime devam etmem gerekti bunu okul idaresi falan söyledi çünkü eğer açık öğretimden devam etmeseydim 1 yıl sınıfta kalacakdım keşkede öyle yapsaydım sürünüyorum 1 senedir diploma almak için..Neyse...

Ben bu durumda böyle aylak aylak gezerken etrafımda kaç tane kız arkadaşım varsa hep bekımsız oldukları için nutuk atmışımdır ama gelin görünkü sonuç = YGS için köleysen bakımsız olman şart..

Burdan sürekli rencide ettiğim kız arkadaşlarıma sesleniyorum..Özür dilerim ooLum ne bilim ben böyle bir iLLetin olduğunu başa gelmeden bilinmiyormuş.Siz her halinizle tatlısınız hadi şımarmayın .. öptüm.bay.

5 yorum:

  1. Önce geçmiş olsun diyorum. Açık öğretimi önemsemelisijniz. Bir taraftan da hayata atılıyorsunuz. Renkleniyorsunuz. Kendinize güven artıyor. Edebiyatı sevmeniz ayrıca cazisbe merkezini ele geçirmiş oluyorsunuz. Yazılarınızı ve anlatımınızı beğeniyoruz..

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun dediğiniz ve yazılarımı beğendiğiniz için çok teşekkür ederim çok mutllu oldum :)
    Aynı zamanda açık öğretimden mezun olmak belkide hayattaki amaçlarıma giden tek yol diyebilirim.Edebiyat vazgeçilmezim önceki yazılarımdada demiştim ya atanamasam bile edebiyatçı olmayı çok istiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Böyle inançlı bir gencin bir mefkuresi olması gerçekten de .beni heyecnlandırıyor. Bu değerleri burda paylaşmanızdan dolayı da mutlu olacağımızı bildirmek isterim.

    YanıtlaSil
  4. İnsanların hayattaki amaçları sadece ayın belli bir tarihinde alacağı maaş miktarı olmamalı para herşekilde kazanılıyor ama insanın mutlu olabileceği bir iş yapması emin olun daha zevkli.Ayrıca bu yorumumu okuyanlardan ters tepki alabilirim biliyorum ama paradan önemli değerle var aklını kullanan herkes atanamasa bile para kazanabilir (olumsuz eleştiriler aldığım için bu açıklamayı yapıyorum) :)

    YanıtlaSil
  5. Bu arada; Sayfamdaki "Pabuç" un mimlediği bir mimi sizinle paylşmak beni onurlandıracaktır.

    YanıtlaSil