4 Ocak 2011 Salı

Çok Hayal Kurarım Ben Bazen

Benim 6. sınıftan ÖSS hazırlık sınıfına kadar tanıdığım kimi zaman ablam,kimi zaman kıskandığım ona benzemek istediğim bir tip olan tarih öğretmenim vardı Şeniz kendisi..2.üniverstesine başladığını duyduğumda fesatlığımdan patlicakdım nerdeysee..
Ne aşk acıları ne terkedilişler ne hayal kırıklıkları yaşadı ben bilirim ama kadın maşalahı var kimseye minneet etmeden görevini ihşa ediyor :)
O bir eğitimci aynı zamandada benden beter çok fazl aayakkabısı var :D
Belkide ben ona özendim oyuzden cok fazl ayakkabım var herneyse konumuz bu değil şimdii..
Karar verdim öğretmen olcam ..
Zaten 4.sınıftan beri istiyorumda hani ataması falan yok diye soutuyorlar ya adamı işte ben atanması zor olan edebiyat öğretmenlerinden olacam..Napalım bizimde kaderimizde atanamayan öğretmen olmak varmış deyip geçip gidicez..Hıı hıı aynen şekerim bende işsiz gezen bir eğitimci olamk istiyorum..
Guruluyum..
Mutluyum..
Pişman değilim eylemlerime devam edicem ..
Takipte kalın
öptüm bay.

6 yorum:

  1. Yaşasın atanmamayı göze alarak öğretmen olmak isteyen gençlik ! :D
    Ben de Türkçe öğretmeni olmak istiyorum. Hadi inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. ay bi tane daha benden şuanda okadar mutluyumki anlatamam sana bence kafa kafaya verip bunu başarmalıyız :) ne dersin?

    YanıtlaSil
  3. Bence de. Yapabiliriz yani inanıyorum ben :)

    YanıtlaSil
  4. bende inanaıyorum artık insanı duygularımı bir kenara bırakıp hayvanlar gibi çalışıyorum çok afedersin :D sende durumlar nasıl?

    YanıtlaSil
  5. Benim çok çalıştığım söylenemez valla bu sene :/ Okul sınavlarından ona sıra gelmiyor. Ama eninde sonunda gireceğim o eğitim fakültesine :D

    YanıtlaSil
  6. işalah bebeğim ben senin içinde dua ederim :) benim 2.yılım ilk yılda sınava girememiştim ama bu yıl kesinlikle gitmem şart gitmeliyizzz yaniii :)

    YanıtlaSil