6 Ocak 2011 Perşembe

Sevgili'ye ...


   Bana öylee uzun uzadıya birşeyler yazmana veya söylemene gerek yok bazen sadece yüzünü görmesem bile bana gülümsediği duyabilmek herşeyi anlatıyor.Çok seviyorum seni.Seni seviyorum cümlesi hernekadar kulağa klişeleşmiş bir cümle gibi gelsede içimdekileri özetle anlatabildiğim tek cümle o..''Seni Seviyorum..''
   Güveniyorum en başta .. Sesini duymadığım zaman huzursuz oluyorum .. Hani ilk telefonda konuştuğumuz zaman varya işte o anki gibi kalbim çarpıyor her sesini duyduğumda .. Seninle olduğum her güne uyanırken ; seni ilk kez görecekmişim gibi heycanlanıyorum,mutlu oluyorum...
   En çokta korkuyorum ! Gitmenden .. Bitmemizden .. Olmasın öyle şeyler istiyorum .. Çok kısa zamanda,içimde bukadar büyük yer kaplaman başkalarına göre ''sadece heycan'' olsada bana göre 'mucize' ..
Bu zamana kadar aşk'ın mucize olduğuna inanmazdım..Yada inanmak istemezdim..Aşk'a inandığım hala söylenemez ama ben sadece sana inanaıyorum..Yalnız sana..Şimdi sana karşı duyduğum şey ister heycan olsun ister aşk farketmez..Ben sadece inandığım şeye bağlanmak istiyorum..Hemde inandığım tek şeye..
   İyiki varsın sevgilim..Seni çok seviyorum..Nedensizce hemde..Hiçbirşey beklemeden..Sadece seni sen olduğun için seviyorum..Hayatıma girdiğin için teşekkür ederim sana bitaneemm..


5 yorum:

  1. bu yazıyı çalıp sevgilime gönderesim geldi :))

    YanıtlaSil
  2. çal çal :)) kaynak falan göstermenede gerek yok bnm elimden çıkıp sevgilimi çok mutlu etmişti şimdi sıra sende :))

    YanıtlaSil